save the date!
zaterdag 13 mei 2023 Gorichem tijdens de open havendag

Over ons

Waterboulevard Delft
Zaterdag 24 september 2022 

De Zuidkolk, Hooikade Delft
11.00 uur tot 17.00 uur 
Gratis  

Welkom! 
Zaterdag 24 september zal de tweede editie van de Waterboulevard plaatsvinden in samenwerking met de zeilwedstrijd Slag om Delft.

De Waterboulevard is een (gratis) evenement voor jong en oud waar alles draait om en op het water! Door de samenwerking tussen verschillende organisaties en verenigingen ontstaat er een mix van introducties, workshops en leuke activiteiten voor het hele gezin.

Hoe werkt het?    
Op deze site vind je het programma van de Waterboulevard.
Alle activiteiten op de Waterboulevard vinden plaats op de Hooikade voor café Huszar. Deze activiteiten zijn gekoppeld aan een vlagnummer. Op de site is bij elk programmaonderdeel het bijbehorende nummer vermeld. Indien je mee wilt doen aan specifieke activiteiten of wanneer je meer informatie wilt over deze activiteiten, ga je op de kade dus naar het vlagnummer dat overeenkomt met de activiteit.

Door weer en wind   
Tijdens het bezoek aan de boulevard kan je naar hartenlust van het water genieten. Dit alles is natuurlijk heerlijk bij mooi weer met de zon op je hoofd, maar ook als het wat kouder is kun je prima (of juist!) een watersport beoefenen. Soms heeft een activiteit iets meer wind nodig en soms ook niet. Verschillende weersomstandigheden zorgen ervoor dat de watersport elke keer anders is en het uitdagend blijft.   

Contact:  
Willemijn Goetheer 06-14990796
Info@waterboulevard.nl