Volop genoten van het water in Alphen aan den Rijn!

Over ons

De Waterboulevard is in 2022 gestart in Rotterdam aan de Leuvehaven; een dag vol waterpret voor het hele gezin. Op het filmpje zie je hoe de Waterboulevard in Delft herfst 2022 is gegaan, ook hier heeft het publiek naar hartenlust kunnen genieten van het water. Afgelopen mei is de boulevard aangesloten bij de Open Havendag Gorinchem waar wel meer dan 10.000 bezoekers zijn langsgekomen. Nu op naar Alphen aan de Rijn, zet hem alvast in je agenda: 1 juli 2023 aan de Zegerplas.

De Waterboulevard is een (gratis) evenement voor jong en oud waar alles draait om en op het water! Door de samenwerking tussen verschillende organisaties en verenigingen ontstaat er een mix van introducties, workshops en leuke activiteiten voor het hele gezin.

Hoe werkt het?    
Op deze site vind je het programma van de Waterboulevard.
Alle activiteiten op de Waterboulevard vinden plaats aan de kade van de Oostzijde Zegerplas bij de boothelling . Deze activiteiten zijn gekoppeld aan een vlagnummer. Op de site is bij elk programmaonderdeel het bijbehorende nummer vermeld. Indien je mee wilt doen aan specifieke activiteiten of wanneer je meer informatie wilt over deze activiteiten, ga je op de kade dus naar het vlagnummer dat overeenkomt met de activiteit.

Door weer en wind   
Tijdens het bezoek aan de boulevard kan je naar hartenlust van het water genieten. Dit alles is natuurlijk heerlijk bij mooi weer met de zon op je hoofd, maar ook als het wat kouder is kun je prima (of juist!) een watersport beoefenen. Soms heeft een activiteit iets meer wind nodig en soms ook niet. Verschillende weersomstandigheden zorgen ervoor dat de watersport elke keer anders is en het uitdagend blijft.   

Contact:  
Willemijn Goetheer 06-14990796
Info@waterboulevard.nl